24 septembrie 2013

Cum treci de orice sistem de alarmă

Hoții sunt, se știe, persoane foarte inventive. Ca urmare, cei care au posibilități financiare și vor să fie cât mai siguri că nu se va atinge nimeni de bunurile lor, își cumpără o mașină cu un sistem de alarmă profesional, scump și evident foarte bun. Dar în lupta dintre tehnologia tot mai avansată și ingeniozitatea umană, cine credeți că are cele mai mari șanse să câștige?

furt auto

Dacă ați mizat pe tehnologie atunci ați pierdut. Ce anume? Păi, posibil chiar mașina, indiferent cât de bună e alarma pe care o aveți instalată. Pentru că da, există o metodă (prezentată pe site-ul Matinal) de a deschide portiera de la bolidul dvs, și nu mă refer acum la metoda cu liniarul sau rigla, care trece de orice sistem de protecție. Adică, puteți băga oricâți bani în el că tot degeaba. Despre ce e vorba? Imaginați-vă că tocmai v-ați întors de undeva, seara, și parcați mașina în fața blocului. Ieșiți din mașină, închideți ușa, vă îndreptați spre scara blocului acționând simultan închiderea automatizată și declanșarea alarmei de la telecomanda din mână și intrați liniștit.

Problema este că în apropiere, la câțiva zeci de metri, se află un individ pe care nu l-ați observat, cu un anumit dispozitiv în mână. Care da, exact asta face, bruiază semnalul infraroșu trimis de telecomanda din mâna dvs spre mașină. Practic, ușa rămâne deschisă, dacă nu sunteți atent la acel declick sau sunet (care acum nu mai apare) tocmai v-ați predat mașina pe mâna hoțului. Acesta intră liniștit în ea și ne vedem cu bine! :)

Dispozitivul în cauză trece evident de cele mai performante sisteme de securitate, prin simplul fapt că nu încearcă să le spargă ci pur și simplu bruiază semnalul prin care ele se declanșează. Soluția în acest caz este atenția posesorului mașinii. Adică a dvs.

2 comentarii:

Ethos spunea...

Un comentariu de test. :)

fairfaxkahle spunea...

Where to play online game
It's safe 온라인카지노 to say that people from around the world visit the casino to play this version of the game, so that you're not 바카라사이트 logged in or out of

Trimiteți un comentariu